EHL KO16

Op vrijdag 30 maart hebben wij tijdens de EHL op Rotterdam een mini fair georganiseerd voor de clubs. Heeft u de fair gemist, maar heeft u wel interesse in 1 van onderstaande partijen stuur ons dan een mail en wij informeren u graag (partners@hockeycc.com)

Partners mini fair

Join the Pipe

Join the Pipe promoot het drinken van kraanwater door middel van duurzame watertappunten en herbruikbare flessen. Met een tappunt langs de lijn is deze dorstlesser altijd dichtbij. Handig in gebruik, vandaalbestendig en het hele jaar door te gebruiken. Inmiddels staan er in heel Nederland ruim 1300 tappunten.

Een tappunt op uw club zal het drinken van gezond, lekker en duurzaam kraanwater stimuleren. Daarnaast vermindert het plastic afval en steunt de club een ‘schoonwater project’ in een ontwikkelingsland. Zowel het tappunt als de flessen zijn te bedrukken met het logo van de club of een sponsor. 

Le Credit Sportif

Wij zijn Le Credit Sportif en wij leveren hét kassasysteem voor uw sportclub of vereniging! In de afgelopen 10 jaar hebben wij een gebruiksvriendelijk kassasysteem ontwikkeld, speciaal voor sportclubs en verenigingen die veelal door vrijwilligers worden gedreven. Het kassasysteem zorgt voor overzichtelijke online rapportages waardoor het voor iedere penningmeester erg prettig werken is. Hiernaast is een stijging van de kantine inkomsten van 5% -10% vaak binnen één jaar behaald. Naast het kassasysteem voorzien wij de verenigingen ook van pinautomaten, een persoonlijke app, mobiel betalen en clubcards. De club kan, indien gewenst, volledig cashless opereren. Wij ontzorgen al meer dan 2000 clubs in Nederland en België met veel plezier!

Licht & Reclame

Clubs zoeken advies en steun op facilitair gebied.

Vanuit vele jaren hockey-bestuurservaring kan Licht&Reclame, onderdeel van TVE groep, dit bieden speciaal op het gebied van signing t.w. lichtreclame, signing vaste boarding, bewegwijzering, belettering, druk- en printwerk en wandbekeding. 

Licht&Reclame is een goede bekende in de hockeywereld en werkt o.a. voor ABN AMRO, Rabobank, Bavaria, Heineken en Toyota in Nederland.

© 2018 HOCKEY CC

Partners@hockeycc.com

06-26126153