Kicks 'n Sticks

 

 

Met trots vertellen wij u dat wij een partnership hebben gesloten met Kicks ‘n Sticks.

Kicks 'n Sticks biedt verschillende mogelijkheden voor uw club. 

Trainersapp

Kicks ’n Sticks kan u helpen de kwaliteit van uw spelers, trainers en trainingen te optimaliseren. De filosofie daarbij is dat technische basis skills de versneller zijn voor de verdere ontwikkeling van het individu en het team. Kicks ’n Sticks brengt structuur aan in uw trainingsaanbod en creëren desgewenst zelfs een eigen verenigingsacademy compleet met leer- en ontwikkellijnen.

Kicks ’n Sticks heeft een unieke softwareoplossing die alle betrokkenen bij uw vereniging met elkaar verbindt. Zowel spelers als trainers, vereniging zelf en de ouders! De app is een uniek ‘all in one’ systeem en herbergt veel inhoudelijke kennis, nuttige en praktische informatie, spelletjes om techniek, tactiek en regels van de club en de sport te leren, foto’s en filmpjes en een webshop. Maar de app is vooral ook een communicatiemiddel dat alle betrokken met elkaar verbindt. Een echt leer- en communicatiemiddel van deze tijd.

Peuter/Kleuter concept

Verder heeft Kicks n Sticks een kleuter/peuter concept waarbij kinderen van 2 tot 6 jaar wèl komen bewegen en sporten. Onder deskundige begeleiding, in een gezellig groepje en in een veilige gymzaal. De eerste jaren met papa of mama erbij en vanaf een jaar of 4 zelfstandig. Bij Kicks n Sticks leert je kind op een speelse manier goed bewegen. De lessen zitten vol spel en plezier en zijn tegelijk zó uitgedacht, dat je kind precies de juiste technieken en bewegingen leert die later van pas komen bij onder andere hockey en voetbal. Dit kan een goede voorloper zijn voor een lidmaatschap bij uw club. 

Kampen

Daarnaast organiseert Kicks ’n Sticks kampen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De trainers, begeleiders, sportvelden en activiteiten zijn zo op elkaar afgestemd dat zij de deelnemers voor 2 dagen een onvergetelijke tijd kunnen geven. Dit kunnen zij ook op uw club organiseren indien gewenst. 

Genoeg opties en uiteraard kan elk product los worden afgenomen. 
Meer informatie is te vinden op http://haalhetbesteuitjeclub.nl/

© 2018 HOCKEY CC

Partners@hockeycc.com

06-26126153